Carrito

Rosa Peris elegida como mejor deportista universitaria por la Asociación de la Prensa Deportiva

L’estudiant del Màster Universitari en Química Aplicada i Farmacològica de la Universitat Jaume I de Castelló i nadadora del club Castalia Castellón Costa Azahar i de la selecció UJI ha estat elegida com a Millor Esportista Universitària 2023 per l’Associació de la Premsa Esportiva de Castelló. Aquest guardó es lliura des que en 2003 s’incorporara aquesta categoria als guardons que lliura cada any.

Rosa Peris ha estat guardonada pel seu extraordinari currículum esportiu. En els campionats universitaris de 2023, Rosa va aconseguir dos ors individuals a les proves de 50 metres lliures i 50 metres papallona. En la prova de papallona l’estudiant de l’UJI va aconseguir, a més a més, el record d’Espanya universitari rebaixant en gairebé sis dècimes l’anterior record.

En l’àmbit nacional ha aconseguit grans marques, raó per la qual figura al rànquing espanyol de tots els temps  en el lloc número onze als 50 metres lliures i al lloc número nou als 50 metres papallona . A més a més, forma part del Programa d’Esportistes d’Elit que desenvolupa l’UJI a través del Servei d’Esports i un any més ha estat becada pel Villarreal CF a través de la Càtedra Endavant que el club groguet té en l’UJI.

La nadadora ha recollit aquest premi en l’UJI, ja que el dia de la Gala de l’Esport es trobava competint en un encontre internacional del Gran Prix Open de la Reial Federació Espanyola de natació.

Scroll al inicio