01.08.2021

Triatlón

Acuatlón Escolar Trinoulas-*Platja L'Alcudia.

Acuatlón Escolar Trinoulas-*Platja L'Alcudia.

Ahir dissabte 31 de juliol es va disputar l'última prova de la present temporada en la qual el Club de Triatló Castalia Castelló va estar representat en la categoria Cadets per Rubén Excepte, que es va alçar amb la segona posició en el podi i per Arnau Beltrán, que va finalitzar en sisena posició.

En categoria Alevins va participar Aitor Cabezuelo aconseguint la novena posició i finalment en la categoria Benjamí el nostre representant Pablo Altaba va aconseguir la segona posició en la línia de meta.

Per sobre dels resultats cal destacar els grans valors que han transmès durant tota la temporada en la qual l'amistat, companyonia i solidaritat dels nostres joves esportistes i famílies han obtingut una MEDALLA D'OR .

Ara és temps de descansar amb la vista posada en la pròxima temporada. Moltes gràcies a tot el Club, pares, mares, famílies, patrocinadors i Institucions pel suport als nostres esportistes.

Us esperem en la següent temporada 2.021-2.022.

....................................

Acuatlón Escolar Trinoulas-Platja L'Alcudia.

Ayer sábado 31 de julio se disputó la última prueba de la presente temporada en la que el Club de Triatlón Castalia Castellón estuvo representado en la categoría Cadetes por Rubén Salvo, que se alzó con la segunda posición en el pódium y por Arnau Beltrán, que finalizó en sexta posición.

En categoría Alevines participó Aitor Cabezuelo consiguiendo la novena posición y por último en la categoría Benjamín nuestro representante Pablo Altaba consiguió la segunda posición en la línea de meta.

Por encima de los resultados cabe destacar los grandes valores que han transmitido durante toda la temporada en la que la amistad, compañerismo y solidaridad de nuestros jóvenes deportistas y familias han obtenido una MEDALLA DE ORO .

Ahora es tiempo de descansar con la vista puesta en la próxima temporada. Muchas gracias a todo el Club, padres, madres, familias, patrocinadores e Instituciones por el apoyo a nuestros deportistas.

Os esperamos en la siguiente temporada 2.021-2.022.